Flere nye på Fiskå-laget

Fiskå Mølle er i vekst og har ansatt nye medarbeidere flere steder i landet. 
Her er noen av dem.
 
 
sara-grande-4
 

SARA GRANDE, 32

KUNDERÅDGIVER
FISKÅ MØLLE MIDT-NORGE

I november startet Sara Grande i jobben som kunderådgiver i Fiskå Mølle, avdeling Midt-Norge. Hun ble ferdig utdannet i 2018 og har bachelor i husdyrfag. Fra kontoret i Verdal skal hun jobbe som rådgiver på fôr til produsenter på fjørfe og svin. I tillegg til teoretisk bakgrunn har hun jobbet i flere år som avløser og bor på gård med korn- og grovfôrproduksjon, og sauedrift.

– I jobben min som rådgiver handler det om å hjelpe den enkelte produsenten så godt jeg kan med å oppnå mest mulig optimal produksjon. Ofte er det enkle grep som skal til for å komme på rett spor. For meg handler det om å gi råd som er realistiske og oppnåelige å få til, og det er viktig å starte med de tiltakene som gir størst forbedring først.

Mens produsentene selv ser helhet og resultater, ser Grande mer på detaljer. Det handler om å optimalisere enda bedre, mener hun.

– Mange har fokus på de store, fine grisungene. Jeg ser nok heller den ene som ikke er like stor som de andre og lurer på hva som bør gjøres der. Jeg er opptatt av å lytte til produsenten og gi råd og anbefalinger på en hyggelig og konstruktiv måte.

Siden hun er forholdsvis ny i jobben, prøver Grande å komme seg rundt og hilse på kundene. De fleste ringer selv når de trenger hjelp eller råd, men hun liker å bruke tid på å bli kjent.

– Jeg er opptatt av relasjonsbygging, og prøver å se situasjonen fra bondens ståsted. Dialogen er veldig viktig. Foreløpig er jeg veldig fornøyd. Jeg møter mange trivelige folk og stortrives i jobben som rådgiver.

 

bjoern-gjaerum

BJØRN GJÆRUM, 58

REGIONSANSVARLIG SALG OG LOGISTIKK
FISKÅ MØLLE, NORD-NORGE

Fiskå Mølle satser også i nord og har ansatt Bjørn Gjærum som regionsansvarlig for salg og logistikk i Nord-Norge. Han har ansvaret for all logistikk nord for Saltfjellet. Gjærum har 30 års erfaring fra fiskefôr-industrien og har jobbet med laksefôr til oppdrettsnæringen. De siste 15 årene har han vært fabrikksjef.

– Jeg har jobbet mye med logistikk i tidligere stillinger og er vant med koordineringen rundt det. Fiskefôr er like viktig for oppdrettsnæringen som kraftfôr er for Fiskå Mølle sine kunder. Jeg er vant med pellets og vet viktigheten av riktig fôr.

For Fiskå Mølles kunder i nord vil de merke at det er mer fokus på salg enn før. Gjærum har kontor ved lageret i Balsfjord, men vil også møte produsentene der de er.

– Det har vært lite salgsaktivitet her oppe. Jeg håper jo at kundene vil merke at vi nå får bedre tid til kundeoppfølging og salg. Jeg har vært en del ute hos bøndene allerede, men har bare vært her i en måned.

 

eirik-ur

 

EIRIK UR

SALGSSJEF
FISKÅ MØLLE, ROGALAND OG AGDER

Eirik Ur startet i Fiskå Mølle i 2005 og jobbet som transportkoordinator i ni år. De to siste årene har han jobbet med salg. Nå går han inn i ny stilling som salgssjef i fylkene Rogaland og Agder. I stillingen skal Ur sikre den gode kundekontakten med eksisterende kunder, samt jobbe med nye kunder i FiskåMølle.

Ta kontakt for mer informasjon

Relaterte artikler

Spørsmål om fôring, plantekultur, økonomi eller dyrehelse?

Ta kontakt med en av våre dyktige rådgivere.