Personvernerklæring

Personvernerklæring om hvordan Fiskå Mølle samler inn og bruker informasjonen om sine besøkende på denne nettsiden.

Ansvar

Behandlingsansvarlig: Fiskå Mølle AS

Databehandler: Creobox AS

Fiskå Mølle AS er ansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger som gjøres i forbindelse med drift og vedlikehold av fiska.no. Creobox AS er Fiskå Mølle AS' databehandler, og er vår totalleverandør for utvikling, drift og vedlikehold av nettstedet. Leverandøren benytter underleverandører til å utføre databehandleroppgaver.

Opplysninger som samles inn, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun Fiskå Mølle AS og Creobox AS (med underleverandører) som har tilgang til opplysningene som samles inn. En egen avtale mellom Fiskå Mølle AS og Creobox AS regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles.

Webanalyse

Fiskå Mølle samler vanlig besøksstatistikk for sine nettsider ved hjelp av bl.a. analyseverktøyet Google Analytics. Opplysningene blir bare benyttet i sammenheng med drift og videreutvikling av nettsidene.

I tråd med vanlig praksis på internett registreres brukernes IP-adresse på nettsidene. Opplysninger som Google mottar er underlagt deres retningslinjer for personvern.

Dersom du ikke ønsker å la deg spore av dette verktøyet kan du bruke denne linken for å velge deg ut av Google Analytics bruk av anonyme data.

 

Cookies

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside, slik som fiska.no. Fiskå Mølle AS bruker cookies til å generere besøksstatistikk og forstå brukerens atferd. Slik kan nettstedets funskjonalitet og informasjonstilbud tilpasses den enkelte bruker. Dette blir gjort for å tilby en bedre brukeropplevelse ved å gi brukeren mest mulig relevant informasjon til enhver tid.

Søk

Fiskå Mølle AS lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerene benytter. Formålet med dette er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre ved at vi kan finne ut hvilke søkeord som gir treff og hvilke søkeresultater som blir klikket på.

 

E-post og kontaktskjema

Opplysningene som sendes gjennom e-post direkte eller skrives i kontaktsjema blir lagret. Vi gjør deg oppmerksom på at henvendelser du sender direkte via e-post sendes ikke kryptert. Vi oppfordrer deg derfor om ikke å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

 

Innsyn og retting

I henhold til personopplysningslovens § 18 har man krav på innsyn i de opplysninger som er registrert. Innsyn kan fås ved å sende en skriftlig henvendelse til Fiskå Mølle Fiskå AS sitt sentralbord. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller de er ufullstendige kan du kreve disse rettet i henhold til personopplysningslovens § 27.

 

Oppbevaring og sletting

I henhold til personopplysningslovens § 28 skal opplysninger som ikke lenger er nødvendig ut fra det formål de er lagret for, slettes. Fiskå Mølle lagrer personopplysninger om kunder i henhold til den enhver tid gjeldende lovgivning.